Links naar internetsites met aquariumlinks

Logo/naam

Omschrijving

AquariaCentral is een Engelstalige website met een zeer groot aantal links. De links zijn opgedeeld in een aantal categorieën waaronder o.a. zoetwater, zoutwater, algemeen, planten en commercieel. Ook is er een gedeelte met links naar pagina's over een groot aantal soorten aquariumvissen. Naast links bevat deze site ook een help forum en chat hoek.
Aquarium.pagina.nl is een Nederlandse site welke bestaat uit een zeer groot aantal links naar andere aquariumsites. De links op deze pagina zijn in verschillende categorieën ingedeeld. Een aantal van deze categorieën zijn: algemeen, zoetwater, zoutwater, biotoop, voedsel en techniek. 
Aquariumsite.org bevat een zeer groot aantal links naar andere aquariumsites. De links op deze site zijn gesorteerd in de twee hoofdcatogorien links and fishes. Onder "links" staan sites vermeld per onderwerp van de site en onder "fishes" staan sites vermeld welke een bepaalde vissoort behandelen. Zeker als men opzoek is naar informatie over een bepaalde vissoort en men is een beetje bekend met de engelse benamingen is dit een handige site.
Fish Link Central is een Amerikaanse internetsite die volledig gewijd is aan links naar andere sites over aquarium onderwerpen. De verschillende links kunnen gevonden worden door een zoekoptie of doormiddel van een onderwerp. Voorbeelden van enkele van deze onderwerpen zijn: meervallen, kweken, foto's en zelfs spelletjes. Als men naar iets opzoek is over aquariums is op deze site vast wel iets te vinden.

Terug naar de hoofdpagina